fbpx

Skræddersyet kostplaner online - Personlig træner Aalborg

Her kan du bestille din kost- og træningsplan

Når du vælger hvilken plan/planer du gerne vil have, så trykker du bare vælg plan og derefter betaler du igennem hjemmesiden. Derefter får du tilsendt et spørgerskema her på siden som du blot skal udfylde, som indeholder ALT hvad jeg hvad jeg har behov for at vide for at, skræddersy en plan specifikt til dig.

Jeg udarbejder en plan til dig ud fra dine individuelle målsætninger og dine præferencer i forhold til kost samt træning.

Inden for 48 timer efter du har udfyldt skemaet, vil du modtage en mail med link til din personlige app hvor dine planer vil ligge klar på! (Du får også tilsendt dine planer på mail i PDF format)

Produkter

Planerne indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang!

Kost og træningsplan

Hos mig får du en kost og træningsplan som er skræddersyede til dine behov som løbende vil blive opdateret så du ikke køre død i det.

Har i sat jer for at tabe jer en gang for alle, eventuelt få en god fysisk form? Her kan vi hjælpe jer.  Kost og træningsplan / træningsprogram og kostplan, der er skræddersyet til jer specifikt. Vægttab afhænger af forskellige faktorer. Dog er en god tommelfingerregel at den energi du fået ind i kroppen via mad og lignende kontra energi ud, hvordan og hvor meget forbrænder du.

Prøv os som jeres næste partner og lad os ikke komplicere tingene for meget.

Kost og træningsprogram

Du vil få dit helt eget kost og træningsprogram som er lavet specielt til dig.

Dsouzaperformance er mere end bare træning. En personlig træner har flere forskellige funktioner end kun at guide sin klient gennem flere træningsprogrammer. En dygtig personlig træner ved at kosten er lige så vigtig, som selve træningen. En perfekt kostplan findes i jeres behov og mål. Derfor er det utroligt vigtigt, at vi sammen går igennem jeres mål og drømme. En kostplan skal skræddersyes kostplanen skal nemlig være realistisk for jer, som mennesker så man kommer i mål sammen.

Personlig kostplan og træningsprogram

ved Dsouzaperformance får du skræddersyede en personlig kostplan og træningsprogram. Hos Dsouzaperformance komplicere vi ikke tingene. Kostplanen involverer tit og ofte for meget optælling af kalorier, journalføring samt lange og besværelige måltider. Dette vil oftest ikke være holdbart i længere perioder. De fleste mennesker har en travl hverdag, hvor arbejde, skole og familie også tager tid. Derfor vil en personlig træner hjælpe jer med at finde frem til den rette kostplan og træningsprogram. Hos Dsouzaperformance prøver vi at simplificere jeres kostplan, så den bliver holdbar for jer. Vi vil formidle ideer til måltider, samt størrelserne, gode og sunde restauranter. 

Online personlig træner

Skal jeg være din online personlig træner og hjælpe dig med at skabe sunde og vedvarende vaner?

Online træningsforløb pris

Vil du have en online træningsforløb som virker og er 110% tilpasset til dig? hvad end du vil tabe dig, tage på i muskelmasse eller få en sundere og bedre livsstil? Så er et online træningsforløb lige noget for dig

Træningsforløb Aalborg

Ved Dsouzaperformance får du et skræddersyede træningsforløb som passer ind i din hverdag og finder sted i Aalborg.

Vægttabsforløb Aalborg

Hos Dsouzaperformance er vi specialiseret i Vægttabsforløb som er tilpasset til netop din hverdag og hvor man ikke går på kompromis med familiehyggen.

Ønsker i hjælp til at opnå et vægttab eller komme i bedre form. Så er du havnet det rigtige sted. Med Dzousaperformence, som jeres personlige træner får i et skræddersyet forløb der både inkluderer en særligt tilpasset kostvejledning og træning, som helt sikkert vil sætte skub på jeres resultater.

En effektiv kostplan er en der bliver producerede efter jeres kropstype og behov. Den er tilpasset hver enkelt persons forudsætninger i hverdagen, behov og sidst men ikke mindst jeres kropstype.

 

Når i vælger mig, som jeres personlig træner og giver jeg en god omgang resultatorienterede træning, hvor motivation er vejen frem til resultater.  Jeg vil støtte, udvikle og udfordre jer til træningen, så man både mentalt og fysisk udvikler sig.

Personlig træning hos mig er resultatorienteret og individuelt 

En skræddersyet plan er netop lavet til jer derude. Vi tager højde for jeres målsætninger, informationer samt madvaner og meget mere. Der tages udgangspunkt i den term der hedder ligevægtsindsats/tag samt jeres målsætninger. Hvad er jeres plan og hvad vil i opnå. Dernæst vil der udarbejdes et kalorieindtag og træningsmetode. Jeres madvaner og præfærencer bliver der selvfølgelig altid taget højde for. Vi fokuserer på jer, som et individ.  Prøv vores skræddersyet kostplan der måske vil hjælpe jer derude til en bedre hverdag.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.