Spring til indhold

Akupunktør Aalborg - afbalanceret behandling af krop, psyke og organer

Akupunktør Aalborg - afbalanceret behandling af krop, psyke og organer

Akupunktør Aalborg - afbalanceret behandling af krop, psyke og organer

Leder du efter en akupunktør i Aalborg, der kan hjælpe dig af med dine smerter? Hos My Fysio i Aalborg er vi klar til at hjælpe dig med dette. Så bor du i Aalborg eller omegn, så besøg os endelig. Vi er lette at komme til for dem, der bor i Nordjylland. Akupunktører kan behandle smerter i muskler og led. Dette er også en god metode til at behandle migræne.

Både kroppen, psyke og organer får en afbalanceret behandling af akupunktur. Akupunktur er en traditionel kinesisk måde at behandle på. Metoden bruges til at hjælpe kroppen med en naturlig helbredelse. Det er dog blevet en meget brugt metode i Danmark og resten af den vestlige verden. Vores akupunktør i Aalborg behandler ved at bruge nåle. Nålene stimulerer og genopretter ubalancer i energien. Akupunktur kan helbrede mange forskellige sygdomme. Akupunktur har ingen bivirkninger.

Akupunktører bruger tynde nåle. Nålene bliver lagt et lille stykke ind i huden. Der bruges ofte mellem 5 og 15 nåle. Der skal omkring 6 behandlinger til for, at symptomerne går væk. Nerverne i kroppen og andre bliver stimuleret ved akupunktur.

Akupunktør Aalborg - behandling i høj kvalitet

Du får en rar oplevelse, når du vælger My Fysio som din akupunktør. My Fysios akupunktører i Aalborg giver akupunktur i høj kvalitet. Vi lytter til dine behov og ønsker. Vores behandling foregår i rare rammer. Vi sikrer kvalitet ved vores behandlinger. Vi har nemlig altid styr på den nyeste viden inden for akupunktur.

Under behandlingen vil du blive lagt på en briks. Vores akupunktør sætter nålene i dine akupunkturpunkter, som vi måler inden. Hermed giver vi dig harmoni tilbage i din krop.

Vil du gerne behandles af en akupunktør i Aalborg eller har du spørgsmål til vores øvrige behandlinger? Så kontakt My Fysio på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.