Spring til indhold
Virksomhedsordning

Virksomhedsordning

Virksomhedsordning

Sundhedsordning for virksomheder

Som man ved er massage og fysioterapi effektivt til forebyggelse og behandling af fysiske gener og lidelser på arbejdspladser. 

Derfor tilbyder vi danske virksomheder firmamassage og/eller fysioterapi for at forebygge og behandle deres medarbejderes fysiske gener, samt give afslapning og velvære i løbet af arbejdsdagen og forebygger nedslidning og arbejdsskader.

Hvem er vi?

My Fysio består af massører og fysioterapeuter, som har over 4 års erfaring og har inden for de seneste år specialiseret sig indenfor sundhedsordninger for virksomheder.Vi leverer et gennemført koncept og holder os altid opdateret på nyeste viden inden for fysioterapi ved at vi videreuddanner os og deltager i kurser. 

Hos os hjælper vi med alle former for lidelser og skavanker, hvor fysioterapi er involveret.   Der bliver taget godt fat og arbejdet dybt i muskulaturen, så dine medarbejdere vil opleve, at de spændte og belastede muskler løsnes. 

Desuden tilbyder vi hos Fysio forskellige former for virksomhedstræning for at sikrer og investere i jeres kollegaers velvære og sundhed på arbejdspladsen.

Fleksible behandlingsordninger

My Fysio tilbyder en bred vifte behandlingsordninger. Hovedsageligt er der tale om fysioterapi- og massageordninger, eller tværfaglige ordninger, hvor virksomheden kan veksle mellem forskellige typer behandling. Ordningen etableres primært in-house på virksomheden, med mulighed for at kombinere adgang til Klinikken som befinder sig på Nibevej 1C 9000 Aalborg.

Fleksible og Online virksomhedsordning

Som man ved er massage og fysioterapi effektivt til forebyggelse og behandling af fysiske gener og lidelser på arbejdspladser. Derfor vil vi tilbyde danske virksomheder firmamassage og/eller fysioterapi for at forebygge og behandle deres medarbejderes fysiske gener, samt give afslapning og velvære i løbet af arbejdsdagen. Det er dokumenteret at en behandlingsordning indsats giver øget produktivitet og mindre sygefravær, udover at være et personalegode som medarbejderne sætter stor pris på.

 

Etablering af behandlingsordning

Virksomheden etablerer en behandlingsordning med Fysio

 

Nem og overskuelig booking

Virksomheden booker selv tider i det online bookingsystem

 

Sikre bedre arbejdsvilkår 

Med en massageordning, vil  medarbejderes opleve bedre vilkår og velvære i løbet af arbejdsdagen

Lyder det interessant?

Du/I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere.
Udfyld formularen her, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.