Spring til indhold

Massage Aalborg - forbedrer restitution og forebygger ømhed

Massage Aalborg - forbedrer restitution og forebygger ømhed

Massage Aalborg - forbedrer restitution og forebygger ømhed

Har du problemer med ømme muskler? Hos My Fysio kan du få hjælp til dette. My Fysio tilbyder massage i Aalborg. Her står vores dygtige massører klar til at hjælpe dig. Massage bruges til at behandle smerter i kroppen. Det kan også bruges til at hjælpe med spændinger og mere. Massage hjælper musklerne med at slappe af. Dermed kan massagen fjerne dine smerter. Hvis du bor i Støvring, Nibe, Svenstrup eller omegn, så kom endelig og besøg os på vores klinik i Aalborg.

Vores massage hjælper dig med at slappe af i de spændte muskler. Det gør den ved at øge omløbet i blodet. Massage giver en bedre gennemstrømning i dit væv. Det sørger også for, at din krop udrenser affaldsstoffer. Dette forbedrer helingen af kroppen efter træning. Dette kan også være med til at forebygge den ømhed, som kan komme efter træning.

Hos My Fysio tilbyder vi firmamassager. Dette er en måde at pleje ansatte i firmaet på. Hermed får I nogle glade og sunde medarbejdere. Glade medarbejdere har en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet. Firmamassagen kan hjælpe med at undgå, at der sker skader på arbejdet. Det gælder både for mere stille arbejde og fysisk hårdt arbejde. Dermed kan I mindske antallet af skader og sygdomsforløb på arbejdet.

Massage Aalborg - Vi tilbyder også

En god og effektiv form for massage er fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage har til hensigt at løsne op for låste muskler. Fysiurgisk massage er en grundig bindevævsmassage. Denne metode virker godt mod især smerter i nak og skuldre. Det er også godt mod smerter i ryg og meget andet.

Vi giver også sportsmassage hos My Fysio. Massagen bliver lavet specielt til dem, der dyrker meget sport. Det bruges også til dem, der generelt lever aktivt. Denne massage er både med til at hindre skader og lette smerter i muskler. Den hjælper hermed også med at præstere bedre. Denne form for massage minder om den fysiurgiske form. Den tager dog mere hensyn til den sport, som den enkelte laver.

Leder du efter massage i Aalborg, eller har du spørgsmål til andre behandlinger? Så kontakt My Fysio på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.