Spring til indhold

Massør Aalborg – vi hjælper både private og erhverv til en bedre hverdag

Massør Aalborg – vi hjælper både private og erhverv til en bedre hverdag

Massør Aalborg – vi hjælper både private og erhverv til en bedre hverdag

Massage kan hjælpe med at øge blodcirkulationen i kroppen. Det er blandt andet, derfor huden bliver varm, når man får massage. Det kan blandt andet hjælpe på ømme muskler, da det løsner de spændinger, der kan komme. My Fysio er blandt andet massør i Aalborg og Nørresundby. Så kontakt os, hvis du har brug for en god massage til at løsne op i din krop.

Hos My Fysio laver vi blandt andet fysiurgisk massage og sportsmassage. Den fysiurgiske massage er en dybdegående bindevævsmassage. Denne form for massage har fokus på en krops typiske problemområder. Derfor er den blandt andet rigtig god mod smerter i nakken, skuldrene, ryggen og lænden. Massageformen er nemlig rigtig god til at løsne op for spændte muskler. Massøren bruger massageteknikker, som blandt andet trykpunktsmassage for at løsne op for spændingerne.

Sportsmassage er specielt til sportsfolk eller folk der træner flere gange om ugen. Det kan også være til folk, der generelt lever et meget aktivt liv. En sportsmassør kan være med til at forebygge skader og lindre muskelsmerter. Det kan også være med til at øge ens performance i sin sport eller træning. Selve massagen er meget lig den fysiurgiske, men har mere fokus på de mest belastede områder ved den enkelte person. Der bliver derfor taget hensyn til, hvilken form for træning den enkelte person laver.

Til sidst tilbyder vi ved My Fysio også firmamassage, så man kan undgå skader fra arbejdspladsen.

Massør Aalborg – firmamassage ved My Fysio

Firmamassage kan være en god måde at skabe velvære i et firma. Massage kan også være en rigtig god måde at løsne op i kroppens spændinger, som kommer af blandt andet arbejdsstillinger. Der kan nemlig komme mange spændinger i kroppen, alt efter hvordan man arbejder. Det er lige meget, om man har et stillesiddende kontorjob, eller et arbejde hvor man skal være mere fysisk. Begge dele belaster nemlig ens krop, men det er på forskellige måder.

Som massør i Aalborg tilbyder My Fysio derfor firmamassage, så dine medarbejdere kan få løsnet op i deres spændinger. Da massage også er skadesforebyggende, kan dette betyde, at I undgår langvarige sygdomsforløb grundet dårlige arbejdsstillinger.

Leder du efter en massør i Aalborg eller har du spørgsmål til andre behandlinger? Så kontakt My Fysio på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.