Spring til indhold

Sportsmassage Aalborg til dig der er fysisk aktiv

Sportsmassage Aalborg til dig der er fysisk aktiv

Sportsmassage Aalborg til dig der er fysisk aktiv

Er du en sportsudøver, atlet eller bare en fysisk aktiv person, der har problemer med ømme muskler eller andre smerter, så har vi den rette behandling til dig. Hos My Fysio i Aalborg laver vi sportsmassage. Denne behandling er beregnet til sportsudøvere. Vores sportsmassage i Aalborg foregår på vores klinik. Så bor du i Nordjylland så besøg os gerne, og så hjælper vi dig.

Sportsmassage i Aalborg er en fysiologisk massage til sportsfolk og andre der motionerer meget. Massagen bliver tilpasset til hver person. Sportsmassage kan lette for muskelsmerter og forebygge skader. Massagen hjælper også med at øge ydeevnen. Dermed kan du som sportsmand forbedre din præstation. Det giver også en fornyet energi. Sportsmassage kan også benyttes inden en træning. Hermed forbereder man kroppen på træningen.

Vores sportsmassage i Aalborg giver en masse godt til dig, som dyrker meget sport. Massagen kan lindre tunge muskler. Det er noget de fleste oplever efter træning. For sportsudøvere er spændinger i kroppen også normale. Dette hjælper sportsmassage også med at lindre. Ømme muskler er også noget, man er vant til, hvis man dyrker meget sport. Sportsmassage hjælper også med at lindre de ømme muskler.

Sportsmassage Aalborg passer til dit behov

Vi har hos My Fysio gode erfaringer med at bruge sportsmassage på sportsudøvere. Vi ser også mange gode resultater af det. Vores massører er dygtige og kvalificerede til at hjælpe præcist dig. Vi kigger på hver enkelt persons behov. Vi tilrettelægger også sportsmassagen ud fra, hvilken sport du laver. Dermed sikrer vi, at massagen passer til det behov, du har.

Sportsmassage er en af de hårdere former for massage. Hård træning er noget de fleste sportsudøvere kender til. Vi arbejder med at få kroppen til at komme sig hurtigere, efter den er blevet belastet. Hos My Fysio bruger vi både hænder og en massage gun til behandlingen. Det gør vi for at ramme alle musklerne.

Lyder sportsmassage i Aalborg som noget for dig eller har du spørgsmål til vores øvrige behandlinger? Så kontakt My Fysio på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.