Spring til indhold

Sportsmassør Aalborg - effektiv skadesbehandling og forebyggelse

Sportsmassør Aalborg - effektiv skadesbehandling og forebyggelse

Sportsmassør Aalborg - effektiv skadesbehandling og forebyggelse

Sport er en vigtig del af mange personers liv. Om du dyrker sport professionelt eller ej, så kan der nemt komme ømme muskler og spændinger i din krop. Bor du i Nordjylland, så tag et smut forbi My Fysio i Aalborg og bliv behandlet af os. Vores sportsmassør i Aalborg behandler sportsudøvere og højt aktive personer med vores sportsmassage.

Vores sportsmassører i Aalborg er meget kvalificerede til at behandle ved hjælp af sportsmassagen. De er gode til at forebygge smerter og behandle smerter. Massagen er med til at stimulere musklerne i kroppen, som virker forebyggende. Sportsmassagen behandler også skader, der er opstået. Dermed kan du også højne din ydeevne. Vores sportsmassør i Aalborg bruger både en ”massage gun” og deres hænder til behandlingen. Sportsmassagen er dermed god til at hjælpe din krop, når du har dyrket hård træning. På den måde kan din krop hurtigt komme sig.

Sportsmassør Aalborg - Passer til dine behov

Vores sportsmassører i Aalborg kigger på den type sport, du laver. Dermed kan vi finde den bedste måde at behandle dig på. Massagen bliver derfor lavet efter dine behov. Denne form for massage hjælper din krop med at komme sig hurtigere. Det vil føles som en hård massage.

Denne form for massage kan bruges af alle. Dem, der ikke dyrker så meget sport, kan også gøre brug af den. Enhver person kan have behov for en sportsmassør til at hjælpe med at behandle ømme, tunge og skadede muskler.

Sportsmassagen minder om vores fysiologiske massage. Dette er en dybdegående bindevævsmassage. Den fysiologiske massage virker godt, hvis du har smerter i lænd, muskler, nakke, skuldre og meget mere.

Vil du gerne behandles af en sportsmassør i Aalborg eller har du spørgsmål til vores øvrige behandlinger? Så kontakt My Fysio på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.