Spring til indhold
Vanecoach – der hjælper dig til en livsstilsændring

Vanecoach – der hjælper dig til en livsstilsændring

Vanecoach – der hjælper dig til en livsstilsændring

Vanecoach – der hjælper dig til en livsstilsændring

Det kan være rigtig uoverskueligt at skabe en livsstilsændring. Derfor kan det være en rigtig god ide at søge gode råd fra en vanecoach. Med en coach kan du få hjælp til at gennemgå dine motions- og spisevaner, som højest sandsynligt er dem, der skal ændres i. Sammen kan I finde små ændringer, som er nemme for dig at følge. Kontakt My Fysio, hvis du vil have en god coach til at hjælpe og støtte dig igennem din livsstilsændring.

Hos My Fysio kan du få et individuelt forløb, som kan hjælpe dig med at holde gejsten oppe. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at nå dine mål for din livsstil. Vi giver dig gode råd til at få sundere vaner og holde gejsten oppe igennem hele dit forløb.

Vanecoach – hjælp til at inkorporere sundere spise- og motionsvaner

Når man er ved at skabe en livsstilsændring, skal man have kigget på sine vaner og ændre disse til nye, sundere vaner. Spisevaner kan blandt andet være et godt sted at starte. Du kan starte med at inkorporere flere grøntsager i din kost. Du kan begynde at skære ned på sukker og fed mad. Det er altid en god ide at tage det stille og roligt, når man skal have skabt en livsstilsændring. På denne måde er man nemlig sikker på, at man overholder den og ikke giver op. En livsstilsændring er ikke en slankekur, men en måde at få en sundere livsstil på.

Dernæst er det en god ide at begynde at få inkorporeret noget motion i sin hverdag. Start med at gå nogle korte ture, tage trappen i stedet for elevatoren, eller andre småting. En vanecoach kan med garanti hjælpe dig i gang med at få noget motion ind i din hverdag. Der er ingen, der forventer at du har tid eller lyst til at stå i motionscenteret i en time hver eneste dag. Tag det stille og roligt med de små ting i stedet.

Kontakt My Fysio for at høre mere om vores forløb på tlf.: 42 30 05 80 eller mail: kontakt@Dsouzaperformance.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.